Tapetsering i Uppsala

Majas Måleri – Målning och tapetsering till ett bra pris!

Tapetsering i Uppsala

Välkommen till mig på Majas Måleri!

Jag vänder mig både till dig som privatperson samt dig som företagsägare som önskar få hjälp med målning eller tapetsering i Uppsala och vill vara garanterad ett professionellt resultat. Mitt mål är alltid nöjda kunder och för att kunna garantera dig bästa möjliga service och resultat så börjar jag alltid varje samarbete med ett kostnadsfritt hembesök. Jag får en chans att se ditt hem samt vad som behöver göras i tapetseringsväg och du kan även få en grov prisuppskattning direkt på plats.

Jag försöker alltid att hålla nere priserna på alla mina tjänster vilket innebär att du som privatperson även har rätt till ROT-avdraget som ger dig uppemot 30% skattereducering på arbetskostnaden. Jag har även registrerat Majas Måleri för F-skatt.

Miljöpolicy

Jag värdesätter miljön och anser att alla bör ta sitt ansvar när det kommer till att leva så miljövänligt som möjligt. Därför är jag alltid noggrann med att källsortera och försöker så långt det är möjligt att använda mig av metoder och produkter som gör så liten skada och påverkan på naturen som möjligt.

Vill du veta mer?

Har du frågor eller funderingar kring mina tjänster eller önskar boka tid för rådgivning kring målning eller tapetsering är du välkommen att kontakta mig. Jag rekommenderar att du kontaktar mig via kontaktformuläret högst upp på sidan eller via telefon eller mejl.

Jag ser fram emot att höra från dig!